Ring til os

Vi tilbyder

Skal du have ny hjemmeside?

En hjemmeside eller webshop er jeres virtuelle salgsassistent 24/7. Det er det første indtryk kunderne får af jer, jeres ydelser og produkter. Og netop førstehåndsindtrykket spiller en afgørende rolle for, hvorvidt jeres besøgende ønsker at browse rundt på jeres hjemmeside, har lyst til at komme igen og konvertere.

Er jeres platform dårligt opbygget, svær at finde rundt i, har fejl i funktionerne eller er langsom til at loade, kan det skræmme potentielle kunder væk, også selvom jeres produkter er netop dét, de søger og efterspørger.
 

Brugervenligt og intuitivt CMS

Vi udvikler alle vores websites på en brugervenlig platform, netop for at sikrer at vores kunder får den ultimative brugeroplevelse, også når de skal arbejde med deres website.
Et website der er designet, udviklet og opbygget korrekt, får lige det sidste skub hvis også det jævnligt bliver opdateret.
 

Google Adwords - kom hurtigt igang idag!

Google Adwords er en hurtig og nem måde at få eksponeret sit navn samt produkter på inden for 24 timer. Vi styrer kampagnen for dig, det vil sige vi opsætter kampagnen samt, finder de nøgleord som du ønsker at blive fundet på, optimerer dem samt sørger for du får en månedlig rapport på effekten af din markedsføring på Google.


 

Vil du øge synligheden og få flere kunder?

Der er mange faktorer der gør sig gældende, hvis man vil sikre sig en kompetent  marketings-kampagne og opnå større synlighed på nettet og på dit marked.

Det er vores fornemmeste opgave at rådgive jer så i kan få planlagt en målrettet marketingsstrategi, således at I bedst muligt kan gøre brug af alle de muligheder for online opmærksomhed! Vi tilbyder udover rådgivning, hjælp til opsætning af jeres online markedsførings-kampagne - vi er erfarne, konkrete og ærlige i hele processen , så du ikke er i tvivl om hvad du bruger tid og penge på!

SEO-løsning - Søgemaskinerne skal arbejde for dig

Opsætning af tekster og koder er yderst afgørende, derfor bliver de gemmengået og redigeret nøje. Derefter udvælger vi, i dialog med jer, de mest relevante søgeord og fraser, med øje for hvordan din målgruppe rammes bedst.

Søgeord og fraser tilpasses og finjusteres nogle gange til vi finder den mest effektfulde kombination -således at i får størst  mulig online succes og dermed nye kunder!

Jeres website - Vi gennemgår jeres nuværende website
Vi kommer med forslag til hvordan ordlyd og tekstforfatning af din webløsning kunne optimeres således, at de bagvedliggende koder bliver søgemaskinevenlige og medfører dermed at søgemaskinerne, der læser disse, er  villige til at rangere webløsningen højere i deres placering.

Det er en konstant proces hvis man vil holde fast i de gode placeringer, derfor er det nødvendigt med en løbende vedligeholdelse og optimering af websitet/-shoppen.